סדנת מיומנות בישול ואפייה בהוסטל בית מרחבים

סדנה ייחודית נפתחה באחרונה בהוסטל כשמטרתה להעניק לדיירים מודעות קולינרית ומיומנויות בישול ואפייה תוך העצמת תחושת השליטה במטבח.
 
IMG-20171018-WA0002 IMG-20171018-WA0004 (1) IMG-20171018-WA0015 (1)כחלק מחזון ההוסטל לחיים עצמאיים, גילוי אחריות ויוזמה אישית- החלטנו לפתוח סדנה שמטרתה לאפשר לדיירי ההוסטל לרכוש כלים תאורטיים ופרקטיים לקראת בישול עצמאי ותחושת שליטה במטבח. בהדרכתה של מדריכת הבוקר שלנו, הגב' מיכל מטות ישראל, הדיירים לומדים עקרונות חשובים כמו מרכיבים תזונתיים, אוכל בריא, היכרות עם כלי הבישול ושמירה על בטיחות וניקיון. במקביל, הדיירים מתנסים במו ידיהם בהכנת האוכל. והתוצאות? מדהימות וטעימות!

תגובה