בהכנת העוגה השתתף דייר מההוסטל ולדבריו: "היה כיף עבוד במטבח עם עליזה אם הבית, החוג אפיה מאוד מהנה ומלמד"
מתכון להכנת עוגת גבינה ופירורים:
מצרכים:
4 כוסות קמח
200 גרם מרגרינה
3 חלמונים
1 סוכר וניל(חבילה)
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס מים
מלית לעוגה:
4 שמנת מתוקה
4שמנת חמוצה
2פודינג וניל
3 כפות סוכר
אופן ההכנה:
יש לקחת את כל המצרכים ולערבב יחד. לחלק את העיסה שהתקבלה לשניים. כל חלק יש לרדד במגש בנפרד ולאפות בחום של 170 מעלות בתנור שחומם מראש.
לאחר מכן יש להכין את המילוי בצורה הבאה: יש להקציף את השמנת המתוקה עם הפודינג וניל והסוכר, לאחר קבלת מרקם אחיד יש להוסיף את השמנת החמוצה ולהקציף יחד עד לקבלת מרקם אחיד. בסיום שופכים את הבלילה על מגש אחד כשבתחתית יש את החלק האפוי, לאחר מכן את החלק האפוי הנוסף יש לגרד מעל הבלילה ולהכניס את המגש לקירור למשך 24 שעות.